Elo Digital Office

ELO Digital Nordic - en del af en global familie
ELO Digital Nordic ApS er den skandinaviske distributør af ECM-software fra ELO Digital Office GmbH. Vi samarbejder tæt med hovedkontoret i Tyskland om udvikling af nye, innovative løsninger. Via intelligent digitalisering af arbejdsgange på tværs af eksisterende datastruktur og softwareløsninger øger ELO kundens konkurrencekraft, datasikkerhed og medarbejdertrivsel.

Historien om ELO
ELO Digital Office GmbH blev stiftet i Tyskland i 1998 af Karl Heinz Mosbach og Matthias Thiele. De var indtil da direktører i Louis Leitz International GmbH, som siden 1892 havde produceret og solgt kontorartikler, ringbind og fysiske arkivsystemer i hele verden. Vision var at skabe det papirløse kontor.

ELO er en forkortelse for Elektronischer Leitz-Ordner, og det første produkt var et digitalt arkiveringssystem til mindre virksomheder. I dag er ELO markedsledende indenfor Enterprise Content Management og repræsenteret i mere end 40 lande af over 1.000 certificerede partnere. Softwaren er er tilgængelig på 20 forskellige sprog og der er solgt over 1.3 million licenser på verdensplan.

Produktet:
ELO er en af markedets stærkeste ECM-løsninger med mere end 1.3 million installationer på verdensplan. ELO kombinerer standard ECM-software med kunstig intelligens og brugervenlige workflows. Alle dokumenter gemmes ét sted i en logisk struktur og i fuld overensstemmelse med persondata-reglerne. Den intelligente søgefunktion gør det let at finde alle data, uanset hvilket filformat, de er gemt i.
Læs mere om Elo Digital Office her